نمایه نویسندگان

آ

  • آران، مهدی بررسی تنوع پومولوژیکی و مورفولوژیکی ژنوتیپ‌های سیب منطقه سیستان [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 102-113]

ا

  • احمدی، فریدون تأثیر پوتریسین و کم محلول‌دهی بر برخی صفات کیفی و عملکرد میوه توت‌فرنگی رقم سابرینا در شرایط هیدروپونیک [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 60-70]
  • اسدی‌قارنه، حسینعلی تأثیر میان‌پایه بر برخی عناصر کم مصرف برگ در برخی ارقام تجاری پسته [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 72-79]
  • اسکندری، صفورا بررسی تنوع فنوتیپی برخی از ارقام و نژادگان‌های امیدبخش بادام با استفاده از خصوصیات خشک میوه و مغز [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 139-151]
  • اصغری، محمدرضا تأثیر پوتریسین و کم محلول‌دهی بر برخی صفات کیفی و عملکرد میوه توت‌فرنگی رقم سابرینا در شرایط هیدروپونیک [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 60-70]
  • امیری، جعفر کاربرد محلول‌پاشی برگی روی در کاهش اثرات سمیت بور در دو رقم انگور [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 37-50]
  • امیری، محمد اسماعیل برآورد ارزش اصلاحی برخی صفات پومولوژیک در ارقام انگور آذربایجان غربی با استفاده از نشانگرهای ISSR [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 126-138]

ب

  • باقی‌زاده، امین بررسی فاکتورهای موثر در القای کالوس ‌انگور [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 63-71]
  • برین، محسن کاربرد محلول‌پاشی برگی روی در کاهش اثرات سمیت بور در دو رقم انگور [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 37-50]

پ

  • پرویزی، وحید اثر نانوامولسیون کیتوزان و اسانس رازیانه بر فعالیت‌ آنتی‌اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه ‌توت سیاه ( Morus nigra L. ) [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 1-15]
  • پیر خضری، محی الدین بررسی اثر نوع پایه و ضدعفونی خاک بر جلوگیری از کوتاهی عمر درختان هلو Prunus persica L. [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 80-89]

ت

  • تاتاری، مریم بررسی تنوع فنوتیپی برخی از ارقام و نژادگان‌های امیدبخش بادام با استفاده از خصوصیات خشک میوه و مغز [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 139-151]
  • تاتاری، مریم تأثیر زمان برداشت بر کیفیت و ماندگاری برخی ارقام میوه به (Cydonia oblonga Mill.) در شرایط سردخانه [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 11-23]
  • توکلی، سکینه کاربرد محلول‌پاشی برگی روی در کاهش اثرات سمیت بور در دو رقم انگور [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 37-50]

ج

  • جعفری، اعظم اثر قارچ میکوریز و تغذیه فسفر بر خصوصیات میوه سه رقم بادام دیم [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 51-62]
  • جعفری‌طائمه، علی ارزیابی سازگاری گرده‏افشانی و انتخاب گرده‏زای مناسب برای رقم تجاری بادام شاهرود 12 [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 141-154]
  • جلال طباطبایی، سید تأثیر اکسید روی، تالک و کائولین بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 1-10]
  • جنتی‌زاده، عباسعلی ارزیابی سازگاری گرده‏افشانی و انتخاب گرده‏زای مناسب برای رقم تجاری بادام شاهرود 12 [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 141-154]

چ

  • چمنی‌اصغری، سوسن اثر کلریدکلسیم و بسته‌بندی پلاستیکی نانو دکو ایتالیایی بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه انار رقم شیشه کب نگهداری شده در انبار سرد [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 16-28]

ح

  • حاجی تقی لو، رامین تأثیر پوتریسین و کم محلول‌دهی بر برخی صفات کیفی و عملکرد میوه توت‌فرنگی رقم سابرینا در شرایط هیدروپونیک [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 60-70]
  • حدادی‌نژاد، مهدی اثر فاصله کاشت و تعداد شاخه رویشی بر شاخص‌های فتوسنتز و عملکرد تمشک سیاه ‌‌بی‌خار (Rubus fruticosis aggr.) [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 91-101]
  • حکم آبادی، حسین ارزیابی تغییرات فلورسانس کلروفیل و میزان زیست‌توده پایه‌ها و هیبریدهای بین گونه‌ای جنس پسته (P. vera × P. integerrima) به منظور دستیابی به پایه‌های متحمل به خشکی [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 155-171]
  • حیدرنژاد‌گیگلو، رسول ارزیابی کیفیت غذائی و آنتی اکسیدانی برخی ارقام و ژنوتیپ های انگور در منطقه خرمدره (استان زنجان) [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 119-131]

خ

  • خیاط، مهدی اثر کلریدکلسیم و بسته‌بندی پلاستیکی نانو دکو ایتالیایی بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه انار رقم شیشه کب نگهداری شده در انبار سرد [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 16-28]

د

  • داوری نژاد، غلامحسین تأثیر ریزموجودات مفید روی پاسخ‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پایه UCB1 پسته تحت تنش شوری [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 71-80]
  • درویش زاده، رضا برآورد ارزش اصلاحی برخی صفات پومولوژیک در ارقام انگور آذربایجان غربی با استفاده از نشانگرهای ISSR [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 126-138]
  • دولتی بانه، حامد برآورد ارزش اصلاحی برخی صفات پومولوژیک در ارقام انگور آذربایجان غربی با استفاده از نشانگرهای ISSR [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 126-138]

ر

  • رئوفی، احمد تأثیر محلول‌پاشی برگی پوترسین و اسپرمین بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و اجزای عملکرد میوه پسته رقم اوحدی [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 132-140]
  • راحمی، مجید تأثیر محلول‌پاشی برگی پوترسین و اسپرمین بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و اجزای عملکرد میوه پسته رقم اوحدی [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 132-140]
  • رازی، میترا برآورد ارزش اصلاحی برخی صفات پومولوژیک در ارقام انگور آذربایجان غربی با استفاده از نشانگرهای ISSR [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 126-138]
  • ربیعی، ولی ارزیابی کیفیت غذائی و آنتی اکسیدانی برخی ارقام و ژنوتیپ های انگور در منطقه خرمدره (استان زنجان) [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 119-131]
  • رحمتی‌جنیدآباد، مصطفی ارزیابی سازگاری گرده‏افشانی و انتخاب گرده‏زای مناسب برای رقم تجاری بادام شاهرود 12 [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 141-154]
  • رحمن‌زاده ایشکه، شیرین اثر نانوامولسیون کیتوزان و اسانس رازیانه بر فعالیت‌ آنتی‌اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه ‌توت سیاه ( Morus nigra L. ) [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 1-15]
  • رستمی، محمدعلی طراحی و ساخت ماشین برداشت خرما و مقایسه کارایی آن با روش سنتی در برداشت خرما [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 81-90]
  • رسولی، موسی ارزیابی سازگاری گرده‏افشانی و انتخاب گرده‏زای مناسب برای رقم تجاری بادام شاهرود 12 [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 141-154]
  • رفیعی، یوسف تأثیر میان‌پایه بر برخی عناصر کم مصرف برگ در برخی ارقام تجاری پسته [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 72-79]

ز

  • زارع، مریم تأثیر محلول‌پاشی برگی پوترسین و اسپرمین بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و اجزای عملکرد میوه پسته رقم اوحدی [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 132-140]

ش

  • شرفی، یاور بررسی کشت ریشه منقسم همراه با قارچ و ایجاد شرایط هیدروپونیک در درختان هلو جهت بهبود کارایی جذب آب در اراضی کم بازده [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 29-43]
  • شرفی، یاور اثر مواد کاهنده تششع بر درصد و ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون رقم ماری [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 114-125]
  • شرفی، یاور تأثیر کشت ریشه منقسم در مقادیر مختلف رطوبتی بر رشد و وضعیت تغذیه‌ای درختان سیب گلاب کهنز روی پایه M9 [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 24-36]
  • شریفانی، محمد مهدی ارزیابی تغییرات فلورسانس کلروفیل و میزان زیست‌توده پایه‌ها و هیبریدهای بین گونه‌ای جنس پسته (P. vera × P. integerrima) به منظور دستیابی به پایه‌های متحمل به خشکی [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 155-171]
  • شهرکی، مجتبی بررسی تنوع پومولوژیکی و مورفولوژیکی ژنوتیپ‌های سیب منطقه سیستان [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 102-113]
  • شیرزاد، حبیب اثر نانوامولسیون کیتوزان و اسانس رازیانه بر فعالیت‌ آنتی‌اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه ‌توت سیاه ( Morus nigra L. ) [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 1-15]
  • شیرمردی، مصطفی اثر قارچ میکوریز و تغذیه فسفر بر خصوصیات میوه سه رقم بادام دیم [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 51-62]

ص

  • صداقت، سحر تأثیر محلول‌پاشی برگی پوترسین و اسپرمین بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و اجزای عملکرد میوه پسته رقم اوحدی [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 132-140]
  • صدقیان‌زاده، حسین تأثیر کشت ریشه منقسم در مقادیر مختلف رطوبتی بر رشد و وضعیت تغذیه‌ای درختان سیب گلاب کهنز روی پایه M9 [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 24-36]

ط

  • طاهری، مهدی مقایسه وضعیت عناصر غذایی در ارقام مختلف زیتون با استفاده از شاخص‌های تغذیه‌ای [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 44-59]
  • طباطبایی، سید جلال بررسی کشت ریشه منقسم همراه با قارچ و ایجاد شرایط هیدروپونیک در درختان هلو جهت بهبود کارایی جذب آب در اراضی کم بازده [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 29-43]
  • طباطبایی، سیدجلال اثر مواد کاهنده تششع بر درصد و ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون رقم ماری [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 114-125]
  • طباطبایی، سیدجلال تأثیر کشت ریشه منقسم در مقادیر مختلف رطوبتی بر رشد و وضعیت تغذیه‌ای درختان سیب گلاب کهنز روی پایه M9 [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 24-36]
  • طرحی، کیهان ارزیابی پتانسیل ژنتیکی ژرم‌پلاسم گردو در منطقه ارومیه برای گزینش ژنوتیپ‌های برتر [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 90-107]

ع

  • عابدی، بهرام تأثیر ریزموجودات مفید روی پاسخ‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پایه UCB1 پسته تحت تنش شوری [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 71-80]
  • عباسی، محمد مقایسه وضعیت عناصر غذایی در ارقام مختلف زیتون با استفاده از شاخص‌های تغذیه‌ای [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 44-59]
  • عفتی، علیرضا اثر فاصله کاشت و تعداد شاخه رویشی بر شاخص‌های فتوسنتز و عملکرد تمشک سیاه ‌‌بی‌خار (Rubus fruticosis aggr.) [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 91-101]
  • علیرضالو، ابوالفضل اثر نانوامولسیون کیتوزان و اسانس رازیانه بر فعالیت‌ آنتی‌اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه ‌توت سیاه ( Morus nigra L. ) [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 1-15]
  • علیزاده، مهدی ارزیابی تغییرات فلورسانس کلروفیل و میزان زیست‌توده پایه‌ها و هیبریدهای بین گونه‌ای جنس پسته (P. vera × P. integerrima) به منظور دستیابی به پایه‌های متحمل به خشکی [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 155-171]
  • علی نیائی فرد، ساسان ارزیابی تغییرات فلورسانس کلروفیل و میزان زیست‌توده پایه‌ها و هیبریدهای بین گونه‌ای جنس پسته (P. vera × P. integerrima) به منظور دستیابی به پایه‌های متحمل به خشکی [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 155-171]

ف

  • فاخری، براتعلی بررسی تنوع پومولوژیکی و مورفولوژیکی ژنوتیپ‌های سیب منطقه سیستان [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 102-113]
  • فاضلی‌سلمانی، عبدالطیف تأثیر ریزموجودات مفید روی پاسخ‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پایه UCB1 پسته تحت تنش شوری [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 71-80]
  • فرخزاد، علیرضا ارزیابی پتانسیل ژنتیکی ژرم‌پلاسم گردو در منطقه ارومیه برای گزینش ژنوتیپ‌های برتر [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 90-107]
  • فرهادی، حسن ارزیابی تغییرات فلورسانس کلروفیل و میزان زیست‌توده پایه‌ها و هیبریدهای بین گونه‌ای جنس پسته (P. vera × P. integerrima) به منظور دستیابی به پایه‌های متحمل به خشکی [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 155-171]
  • فهمیده، لیلا بررسی تنوع پومولوژیکی و مورفولوژیکی ژنوتیپ‌های سیب منطقه سیستان [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 102-113]

ق

  • قاسم زاده، راحله ارزیابی پتانسیل ژنتیکی ژرم‌پلاسم گردو در منطقه ارومیه برای گزینش ژنوتیپ‌های برتر [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 90-107]
  • قاسم نژاد، محمود بررسی تنوع فنوتیپی برخی از ارقام و نژادگان‌های امیدبخش بادام با استفاده از خصوصیات خشک میوه و مغز [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 139-151]
  • قاسمی، کامران اثر فاصله کاشت و تعداد شاخه رویشی بر شاخص‌های فتوسنتز و عملکرد تمشک سیاه ‌‌بی‌خار (Rubus fruticosis aggr.) [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 91-101]
  • قاسمی، مصطفی تأثیر میان‌پایه بر برخی عناصر کم مصرف برگ در برخی ارقام تجاری پسته [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 72-79]

ک

  • کبیری، فاطمه بررسی فاکتورهای موثر در القای کالوس ‌انگور [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 63-71]

ل

  • لطف‌الهی، محمدآقا اثر قارچ میکوریز و تغذیه فسفر بر خصوصیات میوه سه رقم بادام دیم [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 51-62]

م

  • مارتینز گومز، پدرو برآورد ارزش اصلاحی برخی صفات پومولوژیک در ارقام انگور آذربایجان غربی با استفاده از نشانگرهای ISSR [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 126-138]
  • محزون، جواد اثر مواد کاهنده تششع بر درصد و ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون رقم ماری [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 114-125]
  • محسنی آذر، مهدی ارزیابی پتانسیل ژنتیکی ژرم‌پلاسم گردو در منطقه ارومیه برای گزینش ژنوتیپ‌های برتر [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 90-107]
  • محمودآبادی، دانیال طراحی و ساخت ماشین برداشت خرما و مقایسه کارایی آن با روش سنتی در برداشت خرما [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 81-90]
  • مرادی‌نژاد، فرید اثر کلریدکلسیم و بسته‌بندی پلاستیکی نانو دکو ایتالیایی بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه انار رقم شیشه کب نگهداری شده در انبار سرد [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 16-28]
  • معینی، احمد بررسی فاکتورهای موثر در القای کالوس ‌انگور [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 63-71]
  • ملائی، نسرین تأثیر اکسید روی، تالک و کائولین بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 1-10]
  • مهدی‌نژاد، نفیسه بررسی تنوع پومولوژیکی و مورفولوژیکی ژنوتیپ‌های سیب منطقه سیستان [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 102-113]
  • موحدی، زهرا بررسی فاکتورهای موثر در القای کالوس ‌انگور [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 63-71]
  • موسوی، سید اصغر بررسی تنوع فنوتیپی برخی از ارقام و نژادگان‌های امیدبخش بادام با استفاده از خصوصیات خشک میوه و مغز [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 139-151]
  • میرطالبی، سیدعلی‌آقا اثر قارچ میکوریز و تغذیه فسفر بر خصوصیات میوه سه رقم بادام دیم [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 51-62]
  • میغانی، حسین اثر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوه کُنار هندی ((Zyziphus mauritiana Lamk [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 108-118]

ن

  • ناظری، مسعود بررسی کشت ریشه منقسم همراه با قارچ و ایجاد شرایط هیدروپونیک در درختان هلو جهت بهبود کارایی جذب آب در اراضی کم بازده [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 29-43]
  • ناظری، مسعود تأثیر اکسید روی، تالک و کائولین بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 1-10]

و

  • واحدی، سمیرا مقایسه وضعیت عناصر غذایی در ارقام مختلف زیتون با استفاده از شاخص‌های تغذیه‌ای [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 44-59]

ه

  • هاشم‌پور، ابوذر اثر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوه کُنار هندی ((Zyziphus mauritiana Lamk [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 108-118]